Сметанно-масляної крем для бісквітних тортів – дуже простий, але дуже смачний рецепт домашньої начинки. Торти з нею виходять неймовірно смачними, ароматними і сочними. Так і проситися, щоб її спробували!


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Сметана – 300 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Ванільний цукор – 1 ч. л.
  • Лимонний сік – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Готувати сметанно-масляний крем для бісквітного торта легко! Вершкове масло потрібно залишити при кімнатній температурі приблизно на 30 хв, щоб воно стало м’яким.

Змішуємо сметану, цукровий пісок, ванільний цукор і лимонний сік.

Всі інгредієнти добре збиваємо за допомогою міксера на великих обертах, щоб цукор повністю розчинився.

Додаємо в сметанную суміш м’яке вершкове масло і продовжуємо збивати крем міксером 3-5 хв.

Ставимо крем в холодильник на 1-2 години.

Приємного апетиту!

Вершковий крем для торта Густий сметанний крем для торта Крем для бісквітного торта Крем зі сметани і масла для торта Сметанний крем для бісквітного торта Сметанно-вершковий крем для торта Сметанно-масляний крем для торта