Сметанно-масляної крем для бісквітних тортів – дуже простий, але дуже смачний рецепт домашньої начинки. Торти з нею виходять неймовірно смачними, ароматними і сочними. Так і проситися, щоб її спробували!
Інгредієнти: на 5 порц.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Сметана – 300 гр.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Ванільний цукор – 1 ч. л.
- Лимонний сік – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Готувати сметанно-масляний крем для бісквітного торта легко! Вершкове масло потрібно залишити при кімнатній температурі приблизно на 30 хв, щоб воно стало м’яким.
Змішуємо сметану, цукровий пісок, ванільний цукор і лимонний сік.
Всі інгредієнти добре збиваємо за допомогою міксера на великих обертах, щоб цукор повністю розчинився.
Додаємо в сметанную суміш м’яке вершкове масло і продовжуємо збивати крем міксером 3-5 хв.
Ставимо крем в холодильник на 1-2 години.
Приємного апетиту!
Вершковий крем для торта Густий сметанний крем для торта Крем для бісквітного торта Крем зі сметани і масла для торта Сметанний крем для бісквітного торта Сметанно-вершковий крем для торта Сметанно-масляний крем для торта