Переваги крему Шарлот, приготованого на молоці, в тому, що він не розтікається і відмінно тримає форму. Саме тому такий крем прекрасно підходить не тільки в якості начинки для тортів, але і для прикраси кондитерських виробів. Знаючи всі секрети приготування крему Шарлот на молоці, результат гарантований!


Інгредієнти: на 7 порц.

  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко коров’яче – 180 мл
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Масло вершкове – 300 гр.

Процес приготування:

Приступимо до готування крему Шарлот на молоці для торта. У каструлю покладіть молоко з цукром, перемішайте. Поставте каструлю з вмістом на вогонь, при постійному помішуванні молочну суміш прогрійте, не доводячи до кипіння. Необхідно, щоб цукор розчинився.

Збийте вінчиком яйця.

яйця З’єднайте з гарячим молочним сиропом, постійно помішуйте суміш.

Перелийте заварную основу в каструлю, поставте її на вогонь. Проваріть суміш до загустіння. Вірна ознака готовності заварний суміші – по консистенції вона буде нагадувати згущене молоко. Остудіть отриману суміш до кімнатної температури.

Розм’якшене вершкове масло покладіть в глибоку миску, включіть міксер і збийте його до пишноти і світлого відтінку.

Продовжуючи збивати, введіть порційно остиглу заварную в масляну суміш.

Крем Шарлотт на молоці для торта готовий!

Приємного вам чаювання!

Вершковий крем для торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта, який тримає форму Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для трояндочок для прикраси торта Масляний крем для торта Торти