Десерти з вмістом йогурту відрізняються своєю ніжністю і ніжною структурою. Торт з печива і йогурту можна приготувати без випічки, дуже актуальні такі легкі десерти в літню спеку.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Печиво пісочне – 200 гр.
  • Масло вершкове – 70 гр.
  • Вода – 0,5 склянки
  • Желатин харчовий – 4 ч. л.
  • Йогурт – 500 гр.
  • Цукор-пісок – 80 гр.
  • Ківі – 3 шт.
  • Банан – 2 шт.
  • Гранат – для прикраси

Процес приготування:

Готувати торт з печива з йогуртом і фруктами без випічки легко! Печиво подрібніть за допомогою блендера.

Подрібнене печиво перемішайте з розм’якшеним вершковим маслом. Форму для торта застеліть пергаментним папером або харчовою плівкою. З піщаної крихти зробіть шар основу, добре її утрамбуйте. Форму з коржем поставте на півгодини в холодильник.

Желатин розчиніть в теплій воді і дайте йому набрякнути.

Фрукти помийте. Ківі очистіть від шкірки і наріжте кубиками. Перекладіть ківі в каструлю, додайте цукор і поставте на вогонь.

Коли ківі пустить сік, додайте в каструлю желатинову масу, варіть до повного розчинення желатину.

Потім влийте в каструлю йогурт, перемішайте і зніміть каструлю з вогню.

Банани наріжте кружечками. Дістаньте форму з коржем з холодильника, викладіть шар з бананів.

Залийте форму йогуртным желе і приберіть форму на 3-3,5 години в холодильник для застигання. Коли торт захолоне, прикрасьте його зернами граната і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Торти