Крем Шарлотт, приготований за Гостом, – смачна і ніжна начинка для торта, яка змусить подивитися на масляній крем під іншим кутом завдяки своєму незвичайного смаку. Крем виходить красивим, ароматним, з приємною текстурою. Крем Шарлотт відмінно тримає форму навіть при кімнатній температурі, що робить його дуже зручним у роботі.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яєчний жовток – 2 шт.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Коньяк – 1 ст. л.
  • Молоко коров’яче – 130 мл
  • Цукор-пісок – 180 гр.

Процес приготування:

Як приготувати крем Шарлотт за Гостом в домашніх умовах? Вливаємо в каструлю необхідну кількість молока, додаємо до нього жовтки.

Ретельно перемішуємо вінчиком дані інгредієнти.

Потім отриману суміш необхідно процідити через дрібне сито, це дозволить позбутися від можливих плівок.

Додаємо до решти інгредієнтів цукор, перемішуємо, ставимо на невеликий вогонь. Доводимо сироп до кипіння, потім проварюємо його протягом 3 хвилин. Сироп повинен злегка загуснути.

Готовий сироп слід накрити харчовою плівкою і охолодити до кімнатної температури.

Збиваємо вершкове масло кімнатної температури.

Потім поступово при безперервному збиванні додаємо в масляну масу остиглий сироп.

Наступний крок – додаємо в отриманий крем коньяк, все ще раз збиваємо міксером.

Крем Шарлотт за Гостом готовий!

Приємного вам чаювання!

Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта зі шприца Крем для торта Крем Шарлотт для торта Торти