Торт з печива Марія дуже швидко готується і ще швидше зникає зі столу. Це соковитий десерт з приємним вершковим смаком, який просто тане у роті.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Печиво (Марія) – 250 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Какао-порошок – 1 ст. л.
  • Сир – 350 – 400 гр.

Процес приготування:

Готувати торт з печива Марія без випічки легко! У блендері змішайте сир, цукор, вершкове масло і какао. Якщо сир дуже вологий, то попередньо його потрібно віджати.

В каструлі підігрійте молоко до кімнатної температури.

Занурте печиво в молоко на 3-5 секунд.

З змоченого печива сформуйте на блюді корж, змастіть його сирним кремом.

Потім знову зробіть корж з печива і покладіть крем, продовжуйте викладати торт таким чином, поки не закінчаться інгредієнти.

Верхній шар добре змастіть кремом і посипте пісочної крихтою.

Торт поставте на 2 години в холодильник для просочення, після чого можна ставити чайник і запрошувати друзів.

Приємного апетиту!

Торти