Любителів домашньої випічки і рекомендую всім ласунам неймовірно смачний крем з вершкового сиру і сметани. Консистенція такого крему виходить густий і добре тримає форму. Такий крем може служити не тільки для просочення ваших улюблених тортів, але і для прикраси різних десертів.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Сир вершковий – 200 гр.
  • Сметана 20% – 500 гр.
  • Цукрова пудра – 150 гр.
  • Ванілін – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до готування крему з вершкового сиру і сметани для торта. Перш за все візьміть великий шматок марлі і складіть його в кілька разів.

Друшляк або сито застеліть підготовленої марлею.

Потім викладіть в неї необхідну кількість сметани.

Вільні кінці марлі добре зав’яжіть, а ємність потім помістіть в холодильник приблизно на 6-8 годин.

За цей час зайва рідина стече. Підготовлену отвешенную сметану викладіть в глибоку ємність.

Після чого з допомогою міксера збийте сметану на невеликій швидкості до пишного стану.

В отриману масу додайте необхідну кількість цукрової пудри, ванілін.

Скориставшись міксером, збийте крем до пишною гладкої консистенції, поступово збільшуючи швидкість.

Коли сметанна маса збільшиться в кілька разів, в отриману суміш викладіть вершковий сир в необхідній кількості.

Потім, скориставшись тим же міксером, гарненько збийте крем до однорідної гладкої консистенції.

Крем перекладіть в глибоку ємність, оберніть харчовою плівкою і поставте в холодильник для того, щоб він повністю стабілізувався і охолодився.

Після чого використовуйте готовий крем для прикраси або прошарку улюблених десертів.

Насолоджуйтеся апетитним десертом!

Густий сметанний крем для торта Крем з вершкового сиру для торта Крем з рікотти для торта Крем-чіз з вершковим сиром для торта Сметанний крем з 20% сметани для торта