Хоча курячі крильця і відносять до другосортним продуктів, але з них можна приготувати неймовірно смачне і ароматне блюдо з красивим золотистим кольором. Воно підійде до сімейного столу, його можна взяти з собою на роботу або природу, адже запечені крильця смачні і в холодному вигляді. Замаринуем крильця в гірчично-соєвому соусі і запечемо в духовці.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Курячі крильця – 1 кг
- Соєвий соус – 4 ст. л.
- Гірчиця – 4 ст. л.
- Майонез – 4 ст. л.
- Часник 8 зуб.
- Приправа Хмелі-Сунелі – 2 ст. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати крильця в гірчично-соєвому соусі в духовці, курячі крильця добре промийте під проточною водою, обсушити кухонним рушником і розріжте по суглобам на 3 частини. Фаланги крил відніміть.
Потім шматочки крилець помістіть в окрему ємність, посипте спеціями і додайте вказане в рецепті кількість гірчиці, соєвого соусу і майонезу.
Потім почистіть часник, подрібніть на часничниці і перекладіть до крилець.
Крильця з соусом і спеціями добре перемішайте.
Потім прикрийте ємність шматочком харчової плівки і залиште крильця на 2 години для маринування.
Після закінчення часу маринування крильця викладіть або відразу на деко, або краще на решітку, розташувавши її над листом, застеленому шматочком фольги.
Запікайте крильця в духовці, розігрітій до 180°С протягом 45 хвилин.
Крильця в гірчично-соєвому соусі готові. Перекладіть їх на велике блюдо і можете подавати до столу.
Приємного апетиту!
Курячі крильця в духовці Курячі крильця в соєвому соусі Курячі крильця в соєвому соусі в духовці Курячі крильця з гірчицею в духовці Курячі крильця з майонезом в духовці Курячі крильця з часником