Курячі крильця можна смачно замаринувати навіть у звичайному майонезі. А для сімейної вечері або обіду замаринуйте крила разом з картоплею і запечіть в духовці.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Курячі крильця – 1 кг
  • Картопля – 0,8 – 1 кг
  • Прованські трави – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Майоран – 1 ч. л.
  • Чебрець свіжий – 1 ч. л.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Каррі – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати курячі крильця в майонезі з картоплею в духовці. Крила промийте, висушіть, розріжте по суглобам.

В миску всипте необхідну кількість солі, сухих спецій і викладіть майонез.

Перемішуйте інгредієнти до однорідного стану. Потім маринад викладіть в миску з куркою і перемішайте так, щоб все м’ясо було покрито маринадом.

Картоплю почистіть, помийте і наріжте часточками. Викладіть на деко крильця і картоплю.

Помістіть форму з куркою і м’ясом в духовку, розігріту до 210-220 градусів, запікайте 1-2 години. Блюдо доповніть свіжою зеленню і овочами.

Смачного!

Гострі курячі крильця Курячі крильця Курячі крильця в духовці Курячі крильця з картоплею в духовці