Крильця – одна з найсмачніших частин курки. Їх можна загасити, посмажити або запекти. Щоб отримати хрустку скоринку, замаринуйте м’ясо в медово-соєвому соусі з ароматними спеціями і запечіть її в духовці.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Курячі крильця – 1 кг
  • Часник – 5 – 6 зуб.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Імбир – за смаком
  • Мед – 1 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Соєвий соус – 80 – 100 мл
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

Приступимо до готування крилець з хрусткою скоринкою з медом і соєвим соусом духовці. Крильця промийте, видаліть залишки пір’я і обсушити паперовими рушниками.

Корінь імбиру і часник натріть на дрібній тертці, стручкової перець дуже дрібно наріжте.

У мисці змішайте соєвий соус, мед, рослинне масло, часник, імбир, перець, цукор і сіль.

Курячі крильця залийте маринадом, перемішайте і залиште на 2 години.

Деко застеліть пергаментом, викладіть на нього мариновані крильця.

Запікайте крильця в духовці при 190-200 градусах протягом 40-50 хвилин.

Крильця виходять хрусткими і ароматними. Їх можна подавати на обід з гарніром або просто як закуску до пива.

Приємного апетиту!

Курка Курка в медово-соєвому соусі Курячі крильця Курячі крильця в духовці Курячі крильця в медово-соєвому соусі Курячі крильця з часником в духовці