Курячі крильця потребують обов’язкового маринуванні в будь-якому соусі перед запіканням. Маринад надає їм аромат і насиченість смаку, що компенсує мала кількість м’яса на цій частини курки. Маринуємо крильця в соєвому соусі з часником, що робить їх смачними і з красивою рум’яною скоринкою.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Курячі крильця – 4 шт.
- Соєвий соус – 3 ст. л.
- Каррі – 1 ч. л.
- Часник – 6 зуб.
- Паприка – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати крильця в соєвому соусі з часником в духовці? Спочатку підготуйте всі інгредієнти для приготування цієї страви.
Курячі крильця добре промийте і помістіть в ємність для маринування. Почистіть зубки часнику, подрібніть їх часникодавку і перекладіть до крилець.
Потім крильця посипте каррі і солодкої меленою паприкою.
Крильця зі спеціями і часником добре перемішайте.
Потім залийте крильця соєвим соусом і ще раз перемішайте. Ємність прикрийте шматочком харчової плівки і залиште крильця на 30 хвилин для маринування. Можна замаринувати їх на пару годин або на ніч, тільки потрібно буде кілька разів перевернути, щоб вони замариновались рівномірно.
Після закінчення часу маринування крильця перекладіть у форму для запікання, застеливши її шматочком фольги і змастивши маслом. Краї фольги загорніть на крильця.
Запікайте крильця в духовці, розігрітій до 180°С протягом 40 хвилин. Через 30 хвилин запікання фольгу розгорніть, щоб крильця зарум’янилися.
Курячі крильця в соєвому соусі з часником готові. Перекладіть їх на тарілку і подайте до столу.
Смачного!