Курячі крильця, запечені в духовці, виходять ніжними всередині і хрусткими зовні. Якщо ви маринуете курку в соєвому соусі, то вам немає необхідності турбуватися про солі, а м’ясо вийде смачним і ароматним. Запечені крила – відмінна закуска для дружніх посиденьок.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Курячі крильця – 12 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Соєвий соус – 3 ст. л.
  • Каррі – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт крилець з хрусткою скоринкою в соєвому соусі в духовці гранично простий! Зубчики часнику очистіть і пропустіть через прес.

Крильця промийте, просушіть і складіть в миску. Додайте часник і приправи.

Влийте соєвий соус, добре перемішайте. Маринуйте крила мінімум 30 хвилин.

Крила в маринаді викладіть в жароміцну форму. Духовку нагріти до 190 градусів. Помістіть форму в духовку і запікайте крила 30-40 хвилин.

Готовий крила покриваються тонкою рум’яною скоринкою, легко протыкаются виделкою або ножем і з них витікає прозорий сік. Готові крила можна подати з будь-яким гарніром на ваш смак.

Приємного апетиту!

Курка Курячі крильця в духовці Курячі крильця з хрусткою скоринкою на сковороді Курячі крильця з часником Курячі крильця з часником в духовці