Курячі крильця з картоплею в пакет для запікання – страва, яке завжди виходить дуже смачним. Основу для маринування можна взяти будь-яку: сметану, майонез, соєвий соус, лимон або бальзамічний оцет.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Курячі крильця – 1,3 кг
  • Приправа для курки – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Картопля – 1 кг
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Кетчуп – 1 ст. л.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Часник – 5 – 6 шт.
  • Куркума – 1 ч. л.
  • Приправа для картоплі – 1,5 ст. л.
  • Масло рослинне – 1 – 2 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати картоплю з крильцями в пакет для запікання. Крильця помийте і обсушіть, додайте приправу для курки, соєвий соус, кетчуп, майонез, чорний перець, куркуму, подрібнений часник і сіль. Все добре перемішайте і залиште маринуватися мінімум на годину.

Картопля очистіть від шкірки, промийте і наріжте скибочками. Картопля складіть в миску, додайте сіль, приправу і рослинне масло, перемішайте.

Коли м’ясо замаринується, складіть його разом з картоплею в пакет для запікання.

Запікайте блюдо при 200 градусах в духовці 50-60 хвилин. За 10-20 хвилин до готовності розріжте пакет і включіть гриль, щоб курка і картоплю злегка підрум’янилися.

Подавайте запечена картопля з курячими крильцями в гарячому вигляді зі свіжими або маринованими овочами.

Смачного!

Гострі курячі крильця Курячі крильця Курячі крильця в соєвому соусі в духовці Курячі крильця з картоплею в духовці Курячі крильця з часником Курячі крильця з часником в духовці