Запечені крильця – дуже просте, дешеве і смачне блюдо, щоб нагодувати сім’ю. Майонезний соус відмінно підійде для маринування курячого м’яса. Подавати їх можна з легким овочевим салатом або вареними кашами.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Курячі крильця – 1 кг
  • Майонез – 90 мл
  • Гірчиця – 90 мл
  • Часник – 3 – 4 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Паприка – за смаком
  • Часник сушений – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для змазування

Процес приготування:

Готувати крильця з майонезом з хрусткою скоринкою в духовці просто! Крила промийте гарячою водою, видаліть залишки пір’я і відріжте кінчики.

Складіть крила в миску, змастіть їх сіллю і сухими спеціями.

Далі додайте майонез і гірчицю, добре перемішайте.

Залиште крила маринуватися в холодному місці мінімум на півгодини.

Форму змастіть рослинною олією.

Викладіть курячі крильця в форму і помістіть в духовку, розігріту до 180-200 градусів. Запікайте 30-40 хвилин.

Готові крильця посипте рубаною зеленню і подавайте на стіл.

Смачного!

Гострі курячі крильця Курка Курячі крильця в духовці Курячі крильця з гірчицею в духовці Курячі крильця з часником Курячі крильця з часником в духовці