Запечені крильця – дуже просте, дешеве і смачне блюдо, щоб нагодувати сім’ю. Майонезний соус відмінно підійде для маринування курячого м’яса. Подавати їх можна з легким овочевим салатом або вареними кашами.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Курячі крильця – 1 кг
- Майонез – 90 мл
- Гірчиця – 90 мл
- Часник – 3 – 4 зуб.
- Сіль – за смаком
- Паприка – за смаком
- Часник сушений – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для змазування
Процес приготування:
Готувати крильця з майонезом з хрусткою скоринкою в духовці просто! Крила промийте гарячою водою, видаліть залишки пір’я і відріжте кінчики.
Складіть крила в миску, змастіть їх сіллю і сухими спеціями.
Далі додайте майонез і гірчицю, добре перемішайте.
Залиште крила маринуватися в холодному місці мінімум на півгодини.
Форму змастіть рослинною олією.
Викладіть курячі крильця в форму і помістіть в духовку, розігріту до 180-200 градусів. Запікайте 30-40 хвилин.
Готові крильця посипте рубаною зеленню і подавайте на стіл.
Смачного!