Куряче м’ясо дуже швидко і легко готується, тому з ним можна знайти так багато рецептів. Наприклад, прекрасний варіант запечений курячих крилець з картоплею під сирною скоринкою. Таке блюдо точно сподобається вашим близьким.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Курячі крильця – 0,5 кг
  • Картопля – 1 кг
  • Майонез – за смаком
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Сир Пармезан – 60 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Паприка – за смаком
  • Масло рослинне – для змазування

Процес приготування:

Щоб приготувати крильця з картоплею і сиром в духовці, крила промийте і просушіть. Посоліть і приправте за смаком.

Картоплю почистіть, помийте і наріжте часточками. Перекладіть картоплю в миску, додайте сіль і спеції за смаком, перемішайте.

Форму змастіть рослинним маслом, викладіть спочатку картоплю, потім курячі крила. Влийте склянку води, щоб страва була більш соковитим.

У мисці змішайте тертий на тертці сир, гірчицю і майонез. Сирний соус викладіть поверх курки.

Запікайте картопля з крильцями в духовці при 190 градусах 50-60 хвилин. Слідкуйте за тим, щоб картопля добре пропікся. За бажанням можна посипати блюдо рубаною зеленню.

Приємного апетиту!

Курка Курячі крильця Курячі крильця в духовці Курячі крильця з гірчицею в духовці Курячі крильця з майонезом в духовці