Хліб з кукурудзяного борошна виходить яскравим і цікавим. Пшеничне борошно в рецепті не знадобиться. Приготуйте блюдо в хлібопічці і почастуєте близьких запашним та м’яким домашнім продуктом.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Мука кукурудзяна – 450 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 180 мл
- Сіль – 2 щіпки
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сухі дріжджі – 1,5 ч. л.
- Масло рослинне – 60 мл
Процес приготування:
Готувати кукурудзяний хліб без пшеничного борошна в хлібопічці легко! У контейнер для хлібопічки всипаємо кукурудзяне борошно.
До неї ж додаємо сіль, цукор і сухі дріжджі.
Потім вливаємо до сухих продуктів молоко, рослинну олію.
Також розбиваємо яйця.
Включаємо хлібопічку в стандартному режимі і виставляємо додаткові налаштування. Оптимальний час для приготування – 3 години 30 хвилин.
Періодично можна відкривати кришку і перевіряти процес приготування.
Готовому кукурудзяного хліба необхідно дати трохи охолонути і тільки після витягувати з хлібопічки. Нарізаємо продукт і подаємо до столу!
Кукурудзяний хліб в хлібопічці Пшеничний хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб на молоці у хлібопічці Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці