Хліб з кукурудзяного борошна виходить яскравим і цікавим. Пшеничне борошно в рецепті не знадобиться. Приготуйте блюдо в хлібопічці і почастуєте близьких запашним та м’яким домашнім продуктом.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Мука кукурудзяна – 450 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко коров’яче – 180 мл
  • Сіль – 2 щіпки
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Сухі дріжджі – 1,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

Готувати кукурудзяний хліб без пшеничного борошна в хлібопічці легко! У контейнер для хлібопічки всипаємо кукурудзяне борошно.

До неї ж додаємо сіль, цукор і сухі дріжджі.

Потім вливаємо до сухих продуктів молоко, рослинну олію.

Також розбиваємо яйця.

Включаємо хлібопічку в стандартному режимі і виставляємо додаткові налаштування. Оптимальний час для приготування – 3 години 30 хвилин.

Періодично можна відкривати кришку і перевіряти процес приготування.

Готовому кукурудзяного хліба необхідно дати трохи охолонути і тільки після витягувати з хлібопічки. Нарізаємо продукт і подаємо до столу!

Кукурудзяний хліб в хлібопічці Пшеничний хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб на молоці у хлібопічці Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці