Смажити на сковороді краще і зручніше всього окремі частини курки, це можуть бути гомілки, стегна або крильця. Для приготування смачної курочки ідеально підійде ароматний медово-соєвий соус.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Курка – 1,5 кг
- Кетчуп – 120 мл
- Соєвий соус – 100 мл
- Мед – 3 ст. л.
- Часник – 7 – 10 зуб.
- Сіль – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 50 мл
- Суміш перців – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати курку в медово-соєвому соусі на сковороді? Частини курки помийте, обсушіть і посипте сіллю.
Курку обсмажте на сухій сковороді до золотистого кольору з двох сторін.
У мисці змішайте кетчуп, мед, соєвий соус, рослинна олія і суміш перців.
Маринадом залийте курку.
Часник очистіть, подрібніть будь-яким зручним способом і додайте його до курки.
Зменшіть вогонь до мінімального і тушкуйте 60-80 хвилин. Вся зайва рідина повинна випаруватися, періодично ворочайте курку з боку на бік.
Курку подавайте в гарячому вигляді з гарніром на свій смак.
Приємного апетиту!
Курка Курка в медово-соєвому соусі Курка в медово-соєвому соусі на сковороді