Смажити на сковороді краще і зручніше всього окремі частини курки, це можуть бути гомілки, стегна або крильця. Для приготування смачної курочки ідеально підійде ароматний медово-соєвий соус.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Курка – 1,5 кг
  • Кетчуп – 120 мл
  • Соєвий соус – 100 мл
  • Мед – 3 ст. л.
  • Часник – 7 – 10 зуб.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Суміш перців – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати курку в медово-соєвому соусі на сковороді? Частини курки помийте, обсушіть і посипте сіллю.

Курку обсмажте на сухій сковороді до золотистого кольору з двох сторін.

У мисці змішайте кетчуп, мед, соєвий соус, рослинна олія і суміш перців.

Маринадом залийте курку.

Часник очистіть, подрібніть будь-яким зручним способом і додайте його до курки.

Зменшіть вогонь до мінімального і тушкуйте 60-80 хвилин. Вся зайва рідина повинна випаруватися, періодично ворочайте курку з боку на бік.

Курку подавайте в гарячому вигляді з гарніром на свій смак.

Приємного апетиту!

Курка Курка в медово-соєвому соусі Курка в медово-соєвому соусі на сковороді