Апетитна курочка, запечена в духовці, завжди до речі на святкових застіллях і сімейних вечерях. Щоб отримати соковите м’ясо і хрустку скоринку на курці, замаринуйте її в медово-соєвому соусі.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Курка – 1 шт.
  • Масло вершкове – 2 ст. л.
  • Соєвий соус – 5 ст. л.
  • Мед – 2 ст. л.
  • Імбир – 1 ч. л.
  • Часник – 3 зуб.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до готуванні курки в медово-соєвому соусі в духовці. Курку добре помийте, обсушити паперовими рушниками і натріть сіллю і спеціями.

Корінь імбиру і часник очистіть і дрібно наріжте ножем.

У мисці змішайте соєвий соус, мед, розм’якшене вершкове масло, спеції, подрібнені часник і імбир.

змастіть Курку маринадом всередині і зовні, залиште на годину.

Потім курку помістіть глибоке деко, змащене рослинним маслом, і запікайте в духовці при 190 градусах 50-60 хвилин. У процесі запікання поливайте курку соком, що виділився. Подавайте запечену курку цілком у гарячому вигляді, гарнір вибрати по своєму смаку.

Приємного апетиту!

Курка Курка в медово-соєвому соусі Курка в медово-соєвому соусі в духовці