Крильця в паніровці виходять хрусткими зовні і соковитим всередині. Від такої закуски ніхто не відмовиться. Їх можна обсмажити у фритюрі або запекти в духовці.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Курячі крильця – 1 кг
  • Сухарі панірувальні – 200 гр.
  • Приправа для курки – за смаком
  • Яйце – 2 шт.
  • Масло рослинне – 2 – 3 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати крильця в хрусткій паніровці в духовці. Крила помийте і очистіть від залишків пір’я, обсушіть їх паперовими рушниками і зріжте кінчики.

Викладіть крила в миску, посипте їх сухими спеціями і влийте рослинне масло, перемішайте і маринуйте 30-40 хвилин.

В одній мисці збийте курячі яйця, в іншу всипте панірувальні сухарі. Спочатку занурте крила в яєчну масу.

Потім обваляйте крила в панірувальних сухарях і викладіть на деко.

Запікайте крила при 180-190 градусах 35-40 хвилин до красивого рум’яного кольору. Подавайте їх на стіл із зеленню і соусами за смаком.

Смачного!

Курка Курячі крильця Курячі крильця з хрусткою скоринкою на сковороді Курячі крильця, як у KCF