Яскрава за смаком куряча печінка виходить з додаванням цибулі і майонезу. Оцініть простий рецепт для вашого обіднього меню. Готову страву порадує апетитним виглядом і поживністю.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Майонез – 120 гр.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування курячу печінку в майонезі з цибулею на сковороді? Поділяємо курячу печінку на невеликі шматки.
Промиваємо продукт і заливаємо його холодною водою на 5-10 хвилин.
Знімаємо з лушпиння цибулі. Розрізаємо овоч на тонкі півкільця.
Витягаємо печінка з холодної води і видаляємо з неї прожилки.
Нагріваємо сковороду і кладемо в неї необхідну кількість майонезу.
Слідом викладаємо цибулю.
Відразу можна додавати і підготовлену печінку.
Розмішуємо вміст, накриваємо його кришкою і тушкуємо 10 хвилин.
Додаємо сіль у страву і знову розмішуємо.
Готуємо печінка без кришки на сильному вогні близько 5 хвилин.
Куряча печінка з цибулею і майонезом готова. Діліть страву на порції і доповнюйте улюбленим гарніром!
Куряча печінка Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею на сковороді Куряча печінка на сковороді