Яскрава за смаком куряча печінка виходить з додаванням цибулі і майонезу. Оцініть простий рецепт для вашого обіднього меню. Готову страву порадує апетитним виглядом і поживністю.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Майонез – 120 гр.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування курячу печінку в майонезі з цибулею на сковороді? Поділяємо курячу печінку на невеликі шматки.

Промиваємо продукт і заливаємо його холодною водою на 5-10 хвилин.

Знімаємо з лушпиння цибулі. Розрізаємо овоч на тонкі півкільця.

Витягаємо печінка з холодної води і видаляємо з неї прожилки.

Нагріваємо сковороду і кладемо в неї необхідну кількість майонезу.

Слідом викладаємо цибулю.

Відразу можна додавати і підготовлену печінку.

Розмішуємо вміст, накриваємо його кришкою і тушкуємо 10 хвилин.

Додаємо сіль у страву і знову розмішуємо.

Готуємо печінка без кришки на сильному вогні близько 5 хвилин.

Куряча печінка з цибулею і майонезом готова. Діліть страву на порції і доповнюйте улюбленим гарніром!

Куряча печінка Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею на сковороді Куряча печінка на сковороді