Особливо ніжна і соковита печінка виходить в молоці на сковороді. Додати в блюдо лука зробить ще більш ароматним. Оцініть ідею для швидкого і поживного домашнього обіду.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Молоко коров’яче – 100 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 50 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець червоний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Підготувати курячу печінку в молоці з цибулею на сковороді легко! Поділяємо курячу печінку на шматочки середнього розміру. Промиваємо їх в друшляку.

Посипаємо вологі шматочки сіллю і меленим червоним перцем. Розмішуємо, щоб спеції рівномірно розподілилися.

Далі опускаємо пряну печінка в борошно. Обвалюємо кожен шматок.

Слідом занурюємо субпродукти у збите куряче яйце.

Прогріваємо сковороду з рослинним маслом і викладаємо сюди печінка в паніровці. Смажимо до легкого рум’янцю з обох сторін.

В окремій сковороді смажимо цибулю. Попередньо нарізаємо його тонкими півкільцями.

Викладаємо цибулю до печінки і заливаємо вміст молоком. Накриваємо блюдо кришкою і тушкуємо на слабкому вогні 10-15 хвилин.

Печінка з цибулею в молоці готова. Подавайте апетитне блюдо гарячим!

Куряча печінка Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею на сковороді Куряча печінка на сковороді Тушкована куряча печінка на сковороді