Особливо ніжна і соковита печінка виходить в молоці на сковороді. Додати в блюдо лука зробить ще більш ароматним. Оцініть ідею для швидкого і поживного домашнього обіду.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 50 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець червоний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Підготувати курячу печінку в молоці з цибулею на сковороді легко! Поділяємо курячу печінку на шматочки середнього розміру. Промиваємо їх в друшляку.
Посипаємо вологі шматочки сіллю і меленим червоним перцем. Розмішуємо, щоб спеції рівномірно розподілилися.
Далі опускаємо пряну печінка в борошно. Обвалюємо кожен шматок.
Слідом занурюємо субпродукти у збите куряче яйце.
Прогріваємо сковороду з рослинним маслом і викладаємо сюди печінка в паніровці. Смажимо до легкого рум’янцю з обох сторін.
В окремій сковороді смажимо цибулю. Попередньо нарізаємо його тонкими півкільцями.
Викладаємо цибулю до печінки і заливаємо вміст молоком. Накриваємо блюдо кришкою і тушкуємо на слабкому вогні 10-15 хвилин.
Печінка з цибулею в молоці готова. Подавайте апетитне блюдо гарячим!
Куряча печінка Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею на сковороді Куряча печінка на сковороді Тушкована куряча печінка на сковороді