Для того, щоб куряча печінка вийшла соковитою і з густою підливою, додайте сметану і борошно. Ніжне блюдо оцінять домашні. Подавайте до столу з крупами, макаронами або картоплею.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 500 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сметана – 300 гр.
- Борошно пшеничне – 60 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло вершкове – 60 гр.
Процес приготування:
Підготувати курячу печінку в сметані з борошном на сковороді просто! Нарізаємо на шматки курячу печінку, після промиваємо і даємо їй обсохнути.
Подрібнюємо цибулю і моркву натираємо.
Обсмажуємо овочі до м’якості на рослинному маслі.
Повертаємося до печінки. Кожен шматочок потрібно обсипати борошном.
Занурюємо підготовлені субпродукти в сковороду з овочами. Смажимо вміст близько 5 хвилин.
Додаємо сіль, мелений перець і сметану.
Розмішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин на слабкому вогні.
Куряча печінка в густою сметаною підливці готова. Подавайте блюдо з вашим улюбленим гарніром!
Куряча печінка Куряча печінка в сметані на сковороді Куряча печінка з морквою і цибулею Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею на сковороді Куряча печінка з цибулею та морквою на сковороді