Для того, щоб куряча печінка вийшла соковитою і з густою підливою, додайте сметану і борошно. Ніжне блюдо оцінять домашні. Подавайте до столу з крупами, макаронами або картоплею.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 500 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сметана – 300 гр.
  • Борошно пшеничне – 60 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло вершкове – 60 гр.

Процес приготування:

Підготувати курячу печінку в сметані з борошном на сковороді просто! Нарізаємо на шматки курячу печінку, після промиваємо і даємо їй обсохнути.

Подрібнюємо цибулю і моркву натираємо.

Обсмажуємо овочі до м’якості на рослинному маслі.

Повертаємося до печінки. Кожен шматочок потрібно обсипати борошном.

Занурюємо підготовлені субпродукти в сковороду з овочами. Смажимо вміст близько 5 хвилин.

Додаємо сіль, мелений перець і сметану.

Розмішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин на слабкому вогні.

Куряча печінка в густою сметаною підливці готова. Подавайте блюдо з вашим улюбленим гарніром!

Куряча печінка Куряча печінка в сметані на сковороді Куряча печінка з морквою і цибулею Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею на сковороді Куряча печінка з цибулею та морквою на сковороді