Гриби і куряча печінка чудово поєднуються один з одним. Приготуйте продукти на сковороді з додаванням ніжною сметани. Яскраве блюдо з соусом підійде до будь гарнірів.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 300 гр.
  • Гриби – 200 гр.
  • Сметана – 100 гр.
  • Вода – 60 мл
  • Борошно пшеничне – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати курячу печінку з грибами в сметанному соусі на сковороді? Гарненько курячу печінку промиваємо в холодній воді. Видаляємо прожилки, а сам продукт розбираємо на шматки середнього розміру.

Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо тут шматки печінки з сіллю і чорним меленим перцем. Готуємо до появи яскравого рум’янцю.

Промиваємо гриби, тонко нарізаємо їх і окремо смажимо до готовності.

В одній сковороді з’єднуємо печінку і гриби. Заливаємо вміст водою, додаємо борошно, сметану і подрібнену зелень. Розмішуємо і тушкуємо під кришкою 10-15 хвилин.

Гриби і куряча печінка в густому сметанному соусі готові. Діліть страву на порції і подавайте до столу!

Куряча печінка Куряча печінка в сметані на сковороді Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка на сковороді Тушкована куряча печінка на сковороді