Гриби і куряча печінка чудово поєднуються один з одним. Приготуйте продукти на сковороді з додаванням ніжною сметани. Яскраве блюдо з соусом підійде до будь гарнірів.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 300 гр.
- Гриби – 200 гр.
- Сметана – 100 гр.
- Вода – 60 мл
- Борошно пшеничне – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати курячу печінку з грибами в сметанному соусі на сковороді? Гарненько курячу печінку промиваємо в холодній воді. Видаляємо прожилки, а сам продукт розбираємо на шматки середнього розміру.
Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо тут шматки печінки з сіллю і чорним меленим перцем. Готуємо до появи яскравого рум’янцю.
Промиваємо гриби, тонко нарізаємо їх і окремо смажимо до готовності.
В одній сковороді з’єднуємо печінку і гриби. Заливаємо вміст водою, додаємо борошно, сметану і подрібнену зелень. Розмішуємо і тушкуємо під кришкою 10-15 хвилин.
Гриби і куряча печінка в густому сметанному соусі готові. Діліть страву на порції і подавайте до столу!
Куряча печінка Куряча печінка в сметані на сковороді Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка на сковороді Тушкована куряча печінка на сковороді