Ніжну курячу печінку можна приготувати на сковороді в сметані і майонезі. Страва порадує оригінальним соковитим смаком. Підходить для подачі з картоплею і свіжими овочами.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 300 гр.
- Сметана – 1 ст. л.
- Майонез – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Вода – 80 мл
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Підготувати курячу печінку з майонезом і сметаною легко! Підготуємо інгредієнти. Курячу печінку промиваємо і ділимо на частини. Сметану змішуємо з майонезом.
Занурюємо шматочки печінки в сковороду з рослинним маслом.
Готуємо продукт на помірному вогні близько 5 хвилин.
Коли на субпродуктах з’явиться рум’янець, вливаємо невелику кількість кип’яченої води.
Додаємо сіль і сметану з майонезом.
Розмішуємо вміст і тушкуємо до готовності 10-15 хвилин.
М’яка і соковита печінка в сметані і майонезі готова до подачі. Приємного апетиту!
Куряча печінка Куряча печінка в сметані на сковороді Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка на сковороді