Ніжну курячу печінку можна приготувати на сковороді в сметані і майонезі. Страва порадує оригінальним соковитим смаком. Підходить для подачі з картоплею і свіжими овочами.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 300 гр.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Вода – 80 мл
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Підготувати курячу печінку з майонезом і сметаною легко! Підготуємо інгредієнти. Курячу печінку промиваємо і ділимо на частини. Сметану змішуємо з майонезом.

Занурюємо шматочки печінки в сковороду з рослинним маслом.

Готуємо продукт на помірному вогні близько 5 хвилин.

Коли на субпродуктах з’явиться рум’янець, вливаємо невелику кількість кип’яченої води.

Додаємо сіль і сметану з майонезом.

Розмішуємо вміст і тушкуємо до готовності 10-15 хвилин.

М’яка і соковита печінка в сметані і майонезі готова до подачі. Приємного апетиту!

Куряча печінка Куряча печінка в сметані на сковороді Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка на сковороді