В мультиварці можна приготувати багато гарячі страви для вашого столу. Візьміть на замітку простий і швидкий рецепт курячої печінки в вершках. Частування вийде соковитим і ніжним смаком.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 300 гр.
  • Вершки – 100 мл
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Цибуля зелена – 0,5 пучків
  • Кріп – 0,5 пучків
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

Приступимо до приготування курячої печінки у вершках в мультиварці. Моєму печінка в холодній воді, потім розрізаємо її на невеликі шматки.

В чашу мультиварки вливаємо олію і занурюємо шматочки курячої печінки. Готуємо під закритою кришкою 30 хвилин. Оптимальний режим – «мультиповар».

Головку цибулі ріжемо тонкими кільцями. Свіжий цибулю подрібнюємо.

Також дрібно розбираємо і кріп.

Підготуємо сіль і спеції за смаком. Можна взяти мелений перець і паприку.

Додаємо до печінки цибулю і спеції.

Викладаємо свіжу зелень.

Вливаємо вершки. Розмішуємо вміст, доводимо до кипіння в режимі для смаження і вимикаємо.

Апетитна куряча печінка в вершках готова. Подавайте до столу з гарніром!

Куряча печінка Куряча печінка в мультиварці