Соковиту і яскраву курячу печінку можна приготувати з майонезом в мультиварці. Домашнє блюдо здивує простим і процесом приготування. Домашні оцінять ситну кулінарну ідею для вашого обіду або вечері.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 600 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Майонез – 200 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Вода – 1 склянка
- Масло рослинне – 60 мл
Процес приготування:
Як приготувати курячу печінку з майонезом в мультиварці? Гарненько промиваємо курячу печінку, потім розрізаємо її на невеликі шматки.
Посипаємо промитий субпродукт крохмалем і розмішуємо.
В чашу мультиварки вливаємо в рослинне масло. Сюди ж викладаємо печінку в борошні.
Включаємо мультиварку в програмі «випічка» на 15 хвилин.
Очищаємо цибулину і подрібнюємо її.
Відправляємо цибулю в чашу мультиварки до печінки. Вливаємо воду.
Включаємо режим на 10-15 хвилин.
Чистимо моркву натираємо на крупній тертці.
Відправляємо продукт в потушенное страву.
Далі викладаємо майонез.
За смаком додаємо сіль. Знову закриваємо кришкою і готуємо страву ще 5 хвилин.
Апетитну печінка в майонезі можна подавати до столу!
Куряча печінка Куряча печінка в мультиварці Куряча печінка з морквою і цибулею