Соковиту і яскраву курячу печінку можна приготувати з майонезом в мультиварці. Домашнє блюдо здивує простим і процесом приготування. Домашні оцінять ситну кулінарну ідею для вашого обіду або вечері.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 600 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Майонез – 200 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Вода – 1 склянка
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

Як приготувати курячу печінку з майонезом в мультиварці? Гарненько промиваємо курячу печінку, потім розрізаємо її на невеликі шматки.

Посипаємо промитий субпродукт крохмалем і розмішуємо.

В чашу мультиварки вливаємо в рослинне масло. Сюди ж викладаємо печінку в борошні.

Включаємо мультиварку в програмі «випічка» на 15 хвилин.

Очищаємо цибулину і подрібнюємо її.

Відправляємо цибулю в чашу мультиварки до печінки. Вливаємо воду.

Включаємо режим на 10-15 хвилин.

Чистимо моркву натираємо на крупній тертці.

Відправляємо продукт в потушенное страву.

Далі викладаємо майонез.

За смаком додаємо сіль. Знову закриваємо кришкою і готуємо страву ще 5 хвилин.

Апетитну печінка в майонезі можна подавати до столу!

Куряча печінка Куряча печінка в мультиварці Куряча печінка з морквою і цибулею