Для домашнього обіду або вечері можна приготувати ніжну курячу печінку. Простий рецепт порадує своїм швидким приготуванням. Поживне гаряче блюдо з’явиться на вашому столі за лічені хвилини.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Борошно пшеничне – 40 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Кінза – 0.33 ч. л.
  • Чебрець свіжий – 0.33 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Лавровий лист – 3 шт.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Підготувати курячу печінку в борошні з цибулею на сковороді просто! Підготуємо печінка, цибуля і спеції.

Очищену головку цибулі розбираємо на дрібні кубики.

Прогріваємо сковороду і вливаємо в неї рослинне масло. Сюди викладаємо цибулю і смажимо його до легкого рум’янцю.

Слідом кладемо промиту і розрізану на невеликі шматки курячу печінку. Продовжуємо смажити ще 5-7 хвилин.

Далі всипаємо борошно, сіль і додаємо спеції. Перемішуємо блюдо, зменшуємо вогонь і чекаємо готовності. Приблизно 10 хвилин.

Поживна куряча печінку в борошні з цибулею готова. Подавайте разом з гарніром!

Куряча печінка Куряча печінка з цибулею на сковороді Куряча печінка на сковороді