Оригінальна ідея для обіду або вечері – куряча печінка, засмажена з цибулею і помідорами. Продукт порадує яскравим смаком, ароматом і зовнішнім виглядом. Пригостіть своїх близьких апетитним стравою.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 300 гр.
  • Помідори черрі – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Щоб приготувати курячу печінку з помідорами та цибулею, ретельно печінку промиваємо в холодній воді. Можна вимочити кілька хвилин. Далі продукт розрізаємо на шматки середнього розміру.

Тонкими півкільцями розбираємо ріпчасту цибулю і обсмажуємо до золотистого відтінку в сковороді з рослинним маслом.

Додаємо до цибулі шматочки курячої печінки, сіль і мелений перець. Розмішуємо вміст і смажимо на помірному вогні 10 хвилин.

Промиваємо помідори, розрізаємо їх і відправляємо в сковороду. Готуємо ще 5 хвилин.

Ділимо гаряче страву на порції і доповнюємо свіжою зеленню за смаком. Готово, можна подавати до столу!

Куряча печінка Куряча печінка з цибулею на сковороді