Корисне і поживне блюдо для вашого столу – куряча печінка з ароматним цибулею і підливою. Продукт вийде ніжним і м’яким. Подавайте до обіду, доповнивши гарніром за смаком.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 0,5 кг
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Сметана – 130 гр.
- Вода – 1 склянка
- Сіль – за смаком
- Паприка – 20 гр.
- Сухарі панірувальні – 80 гр.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як приготувати курячу печінку з підливкою з цибулею на сковороді? Ретельно курячу печінку промиваємо під холодною водою і нарізаємо її на невеликі шматочки. При необхідності видаляємо прожилки.
Очищаємо цибулю й ріжемо його півкільцями. Зубчики часнику подрібнюємо.
В окремому посуді з’єднуємо панірувальні сухарі, сіль і солодку паприку. Розмішуємо.
Обвалюємо шматочки печінки в сухої суміші.
Кладемо підготовлений субпродукт в розігріту з рослинною олією сковороду. Сюди ж відправляємо подрібнені овочі. Смажимо до золотистого відтінку.
Вливаємо воду і тушкуємо вміст на слабкому вогні 10 хвилин.
Додаємо сметану, розмішуємо і доводимо до кипіння. Знімаємо з плити.
Куряча печінка з цибулею в підливці готова. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу з хлібом, зеленню або гарніром. Готово!
Куряча печінка Куряча печінка в сметані на сковороді Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею на сковороді Куряча печінка на сковороді Тушкована куряча печінка на сковороді