Корисне і поживне блюдо для вашого столу – куряча печінка з ароматним цибулею і підливою. Продукт вийде ніжним і м’яким. Подавайте до обіду, доповнивши гарніром за смаком.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Сметана – 130 гр.
  • Вода – 1 склянка
  • Сіль – за смаком
  • Паприка – 20 гр.
  • Сухарі панірувальні – 80 гр.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як приготувати курячу печінку з підливкою з цибулею на сковороді? Ретельно курячу печінку промиваємо під холодною водою і нарізаємо її на невеликі шматочки. При необхідності видаляємо прожилки.

Очищаємо цибулю й ріжемо його півкільцями. Зубчики часнику подрібнюємо.

В окремому посуді з’єднуємо панірувальні сухарі, сіль і солодку паприку. Розмішуємо.

Обвалюємо шматочки печінки в сухої суміші.

Кладемо підготовлений субпродукт в розігріту з рослинною олією сковороду. Сюди ж відправляємо подрібнені овочі. Смажимо до золотистого відтінку.

Вливаємо воду і тушкуємо вміст на слабкому вогні 10 хвилин.

Додаємо сметану, розмішуємо і доводимо до кипіння. Знімаємо з плити.

Куряча печінка з цибулею в підливці готова. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу з хлібом, зеленню або гарніром. Готово!

Куряча печінка Куряча печінка в сметані на сковороді Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею на сковороді Куряча печінка на сковороді Тушкована куряча печінка на сковороді