Оцініть просту і смачну ідею для вашого домашнього столу. Приготуйте курячу печінку з грибами і овочами. Яскраве кулінарне рішення доповнить гарнір з картоплі або свіжих овочів.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряча печінка – 0,4 кг
  • Гриби – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Крохмаль кукурудзяний – 30 гр.
  • Сметана – 30 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Бульйон – 1 склянка
  • Зелень – за смаком
  • Масло оливкове – для смаження

Процес приготування:

Моркву натираємо на тертці і подрібнюємо цибулю. Гриби добре промиваємо.

Курячу печінку ділимо на невеликі шматочки, обсмажуємо їх на оливковій олії до рум’янцю. На цьому етапі додаємо сіль і мелений перець.

Слідом викладаємо цибулю з морквою. Смажимо 2-3 хвилин.

Додаємо дрібно порізані шампіньйони. Вливаємо бульйон, кладемо сметану і крохмаль. Розмішуємо і тушкуємо на тихому вогні близько 15 хвилин.

наприкінці готування додаємо зелень за смаком, можна подавати до столу. Приємного апетиту!

Куряча печінка Куряча печінка в сметані на сковороді Куряча печінка з грибами Куряча печінка з морквою і цибулею Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею і грибами Куряча печінка на сковороді