Субпродукти користуються особливою популярністю. Куряча печінка не тільки легкий і швидкий у приготуванні продукт, але і дуже корисний. Як посмажити її з цибулею, ви дізнаєтеся з цього рецепту.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Куряча печінка – 0,5 кг
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – 5 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Масло соняшникове – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування курячої печінки з цибулею на сковороді? Курячу печінку добре промийте проточною водою, видаліть світлу плівку. Великі шматки розріжте навпіл.

Цибулину очистіть від лушпиння і наріжте тонкими півкільцями.

На розігріту сковороду влийте соняшникову олію, обсмажте цибулю до золотистого кольору.

Потім додайте на сковорідку печінка, обсмажте її з усіх сторін. Далі посоліть і приправте за смаком, накрийте кришкою і тушкуйте 5-7 хвилин.

Перевірте ступінь готовності страви: розріжте шматок печінки, він повинен бути м’яким з коричнево-рожевим відтінком. Гарнір для курячої печінки виберіть на свій смак.

Приємного апетиту!

Куряча печінка Куряча печінка з цибулею на сковороді Куряча печінка на сковороді