Приготування курячої печінки в борошні робить її хрустким зовні з соковитим всередині. Доповніть продукт цибулею і морквою, отримаєте яскраве частування для вашого столу. Підходить для будь-яких гарнірів.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 300 гр.
  • Борошно пшеничне – 60 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати курячу печінку в борошні з цибулею і морквою? Курячу печінку промиваємо, ділимо її на шматочки і обвалюємо в борошні. Викладаємо продукт в сковороду з рослинним маслом.

Смажимо інгредієнт до яскравого рум’янцю. У процесі додаємо сіль і чорний перець.

Подрібнюємо цибулю з морквою. Окремо обсмажуємо овочі в олії. Готуємо, поки вони не стануть м’якими.

З’єднуємо печінка з морквою і цибулею. Регулюємо за смаком сіль і продовжуємо готування близько 10 хвилин.

Гаряче блюдо з печінки і овочів готове до подачі. Розкладайте по порційних тарілках і пригощаємо домашніх.

Куряча печінка Куряча печінка з морквою і цибулею Куряча печінка на сковороді