Курячі гомілки в медово-соєвому соусі виходять неймовірно смачними і апетитними! Їх можна приготувати в духовці, так і на сковороді, як вам більше подобається. Апетитна рум’яна кірочка точно сподобається всім!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Курячі стегенця – 6 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Соєвий соус – 5 ст. л.
  • Мед – 6 ст. л.
  • Часник – 5 зуб.
  • Приправа для курки – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати курячі гомілки в медово-соєвому соусі. Часник чистимо і подрібнюємо за допомогою преса.

Гомілки промиваємо, обсушуємо і солимо.

Змішуємо соєвий соус, мед, часник, спеції для курки і чорний мелений перець.

Відправляємо гомілку в приготований маринад і залишаємо на 40 хв.

Беремо рукав для запікання і викладаємо шматочки гомілки, закриваємо рукав і відправляємо його в духовку. Випікаємо при 180 градусах протягом 40-50 хв. до рум’яної скоринки.

Смачного!

Курка Курка в медово-соєвому соусі Курка в медово-соєвому соусі в духовці