Курячі гомілки в медово-соєвому соусі виходять неймовірно смачними і апетитними! Їх можна приготувати в духовці, так і на сковороді, як вам більше подобається. Апетитна рум’яна кірочка точно сподобається всім!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Курячі стегенця – 6 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Соєвий соус – 5 ст. л.
- Мед – 6 ст. л.
- Часник – 5 зуб.
- Приправа для курки – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати курячі гомілки в медово-соєвому соусі. Часник чистимо і подрібнюємо за допомогою преса.
Гомілки промиваємо, обсушуємо і солимо.
Змішуємо соєвий соус, мед, часник, спеції для курки і чорний мелений перець.
Відправляємо гомілку в приготований маринад і залишаємо на 40 хв.
Беремо рукав для запікання і викладаємо шматочки гомілки, закриваємо рукав і відправляємо його в духовку. Випікаємо при 180 градусах протягом 40-50 хв. до рум’яної скоринки.
Смачного!