М’ясо на грилі завжди виходить піджареною. Курячі крильця з медово-соєвому соусі, приготовані на грилі, можна подати до пива з гірчичним соусом або приготувати їх на легку вечерю в комплексі з овочевим салатом.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Курячі крильця – 1 кг
  • Мед – 1 ч. л.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Томатна паста – 4 ст. л.
  • Гірчиця французька – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Часник – 2 – 3 зуб.

Процес приготування:

Готувати крильця в медово-соєвому соусі на грилі просто! Курячі крильця промийте, дайте повністю стекти воді і промокніть їх паперовими рушниками.

Відріжте крайні фаланги крил, так як вони будуть горіти на грилі.

У мисці змішайте інгредієнти для маринаду: мед, гірчицю, соєвий соус, томатну пасту, олію і подрібнений часник.

Підготовлені крильця змішайте з маринадом, залиште в холодильнику на 1 годину.

Замариновані крильця розкладіть на решітці гриля і готуйте на гарячому вугіллі.

Періодично перевертайте решітку і поливайте крила сумішшю маринаду і води.

На приготування хрустких крилець піде приблизно 20-25 хвилин, подавайте м’ясо з гарніром на свій вибір.

Смачного!

Курка Курка в медово-гірчичному соусі Курка з медом, гірчицею і соєвим соусом Курячі крильця в соєвому соусі Курячі крильця з медом, гірчицею і соєвим соусом Курячі крильця з часником