Куряча грудка в медово-гірчичному соусі – це класика з французькими коренями. Вона гостро-солодкуватим смаком подобається жінкам, та й чоловіки не відмовляться від такої страви. Грудку маринуємо шматочками в цьому соусі і запікаємо в духовці, запанировав в сухарях.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Куряча грудка – 1 шт.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сухарі панірувальні – 0.5 склянки
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати курячі грудки в медово-гірчичному соусі. Курячу грудку промийте під проточною водою, обсушити паперовим рушником і наріжте поперек волокон на шматочки товщиною до 1 див.

В окремий посуд покладіть зазначене у рецепті з розрахунку на 1 грудку кількість меду, гірчиці і майонезу. Потім насипте за своїм смаком сіль і будь-які спеції. Ці інгредієнти добре перемішайте ложкою.

Шматочки грудки перекладіть в приготований пряний соус, перемішайте і залиште на 0,5 години для маринування.

В окрему глибоку миску насипте панірувальні сухарі. Шматочки замаринованной грудки добре обваляйте в паніровці.

розігрійте Духовку до 220°С. Будь-яку форму для запікання намажте невеликою кількістю рослинного масла і викладіть в неї підготовлені шматочки грудки. Запікайте грудку в розігрітій духовці протягом 20 хвилин.

Куряча грудка в медово-гірчичному соусі і паніровці готова. Можете подати до столу.

Приємного апетиту!

Курка Курка в медово-гірчичному соусі