Соковитий домашній плов можна приготувати з додаванням курячого м’яса і томатної пасти. Блюдо відрізняється яскравим ароматом і оригінальною кислинкою. Ідеальне рішення для великого сімейного обіду.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Курячі стегенця – 1 кг
- Рис білий – 2 склянки
- Цибуля ріпчаста – 3 головки
- Томатна паста – 150 мл
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати курячий плов з томатною пастою на сковороді просто! Курячі ніжки обсмажуємо в олії до рум’янцю. За смаком додаємо сіль і спеції.
На час викладаємо курку. І обсмажуємо в цій же сковороді подрібнену ріпчасту цибулю. Готуємо його до прозорого стану.
Додаємо до цибулі томатну пасту, промитий рис і воду. Доводимо масу до кипіння.
Далі викладаємо в пряну суміш курячі ніжки. Накриваємо сковороду кришкою і тримаємо її на слабкому вогні ще 20-30 хвилин.
Яскравий і соковитий плов з томатною пастою і куркою готовий. Розмішуйте блюдо і розкладайте по тарілках!
Плов без м'яса Плов без моркви Плов з курки з рисом Плов з куркою на сковороді Плов з томатною пастою Плов на сковороді Розсипчастий плов з куркою