Соковитий домашній плов можна приготувати з додаванням курячого м’яса і томатної пасти. Блюдо відрізняється яскравим ароматом і оригінальною кислинкою. Ідеальне рішення для великого сімейного обіду.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Курячі стегенця – 1 кг
  • Рис білий – 2 склянки
  • Цибуля ріпчаста – 3 головки
  • Томатна паста – 150 мл
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати курячий плов з томатною пастою на сковороді просто! Курячі ніжки обсмажуємо в олії до рум’янцю. За смаком додаємо сіль і спеції.

На час викладаємо курку. І обсмажуємо в цій же сковороді подрібнену ріпчасту цибулю. Готуємо його до прозорого стану.

Додаємо до цибулі томатну пасту, промитий рис і воду. Доводимо масу до кипіння.

Далі викладаємо в пряну суміш курячі ніжки. Накриваємо сковороду кришкою і тримаємо її на слабкому вогні ще 20-30 хвилин.

Яскравий і соковитий плов з томатною пастою і куркою готовий. Розмішуйте блюдо і розкладайте по тарілках!

Плов без м'яса Плов без моркви Плов з курки з рисом Плов з куркою на сковороді Плов з томатною пастою Плов на сковороді Розсипчастий плов з куркою