Незвичайний і яскравий за смаком варіант домашнього плову – з перлової крупи і свинини. Здивуйте своїх рідних або осіб ситним частуванням. Підходить для обіднього меню.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 0,6 кг
  • Перлова крупа – 1,5 склянки
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Часник – 4 зуб.
  • Зелень – для прикраси
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Рецепт приготування плову з перловки зі свининою смачний! Перлову крупу заздалегідь заливаємо холодною водою. Вимочуємо, а після промиваємо.

Свинину ділимо на невеликі шматки. Обсмажуємо продукт в маслі. Для приготування плову можна використовувати каструлю з товстим дном, казан або сковороду.

До румяному м’яса кладемо півкільця цибулі і очищені зубчики часнику.

Продовжуємо смажити продукти ще 5 хвилин.

Далі додаємо моркву, нарізану соломкою. Готуємо до м’якості овочів.

Додаємо в блюдо промиту перловку, сіль і чорний мелений перець.

Заливаємо вміст водою і готуємо на слабкому вогні 50 хвилин.

Оригінальний плов з перлової крупи готовий. Розмішуйте її, прикрашайте зеленню і подавайте до столу!

Плов без м'яса Плов без моркви Плов з м'ясом Плов з перловки з м'ясом Плов зі свининою на сковороді Плов у каструлі Розсипчастий плов зі свининою