Приготувати квас з концентрату квасного сусла дуже просто! А на смак він виходить навіть краще покупного. Кількість цукру можна регулювати, в залежності від того, як вам більше подобається. Також спробуйте додати смачні сухофрукти або мед. Вони додадуть квасу особливі, цікаві нотки.
Інгредієнти: на 5 арк.
- квасне Сусло – 10 ст. л.
- Вода – 5 л
- Цукор-пісок – 1,5 склянки
- Сухі дріжджі – 7 гр.
Процес приготування:
Почнемо готувати рецепт квасу з концентрату квасного сусла. Воду кип’ятимо і охолоджуємо до 40 градусів. Розмішуємо в ній концентрат квасного сусла.
Додаємо у воду цукровий пісок і дріжджі. Розмішуємо і ставимо в тепле місце (температура повинна бути близько 30 градусів) на 24 години.
Готовий квас проціджують і охолоджуємо.
Приємного апетиту!
Квас в домашніх умовах Квас з квасного сусла Квас на дріжджах Квас на сухих дріжджах