Приготувати квас з концентрату квасного сусла дуже просто! А на смак він виходить навіть краще покупного. Кількість цукру можна регулювати, в залежності від того, як вам більше подобається. Також спробуйте додати смачні сухофрукти або мед. Вони додадуть квасу особливі, цікаві нотки.


Інгредієнти: на 5 арк.

  • квасне Сусло – 10 ст. л.
  • Вода – 5 л
  • Цукор-пісок – 1,5 склянки
  • Сухі дріжджі – 7 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати рецепт квасу з концентрату квасного сусла. Воду кип’ятимо і охолоджуємо до 40 градусів. Розмішуємо в ній концентрат квасного сусла.

Додаємо у воду цукровий пісок і дріжджі. Розмішуємо і ставимо в тепле місце (температура повинна бути близько 30 градусів) на 24 години.

Готовий квас проціджують і охолоджуємо.

Приємного апетиту!

Квас в домашніх умовах Квас з квасного сусла Квас на дріжджах Квас на сухих дріжджах