Лагман без редьки з свинини виходить дуже смачним і не менш наваристим. Домашня локшина з смачною підливою точно сподобається всій родині, а готувати його зовсім не складно. Ароматне блюдо швидко зникає з тарілок!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 3 склянки
- Вода – 1 склянка
- Сіль – 1 ч. л.
- Для соусу: –
- Свинина – 350 гр.
- Соєва олія – 3 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 4 шт.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Картопля – 4 шт.
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Часник – 5 зуб.
- Бульйон – 5 ст.
- Мед – 1 ч. л.
- Приправа Хмелі-Сунелі – 1 ч. л.
- Петрушка – 0,5 пучків
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Готувати лагман без редьки з свинини легко! Для початку замешаем тісто. У глибокій ємності з’єднаємо просіяне через ситечко борошно, воду і сіль. Все добре розмішуєм відразу лопаткою, а потім руками. Накриваємо тісто плівкою, щоб воно не підсохло і залишаємо настоятися на 40 хв.
Приступаємо до готування овочів. Моркву і цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями.
Картопля також очищаємо, а потім ріжемо невеликими кубиками.
Таким же чином ріжемо помідори.
А перець чистимо від насіння і ріжемо соломкою.
Часник позбавляємо від лушпиння і кришимо ножем, також можна пропустити його через прес.
Свинину миємо, чистимо від прожилок і ріжемо шматочками середнього розміру.
Зелень також дрібно кришимо ножем.
Тепер сковороду змащуємо олією і викладаємо цибулю і моркву, обсмажуємо овочі 7 хв. і додаємо до них перець і помідори даруємо ще 5-7 хв, періодично помішуючи.
Також окремо обсмажуємо шматочки свинини на рослинній олії 10-15 хв. Солимо, приправляємо перцем і додаємо мед, все ретельно перемішуємо.
Тепер беремо каструлю, викладаємо в неї шматочки свинини, смажені овочі і заливаємо бульйон. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Після цього додаємо картоплю, хмелі-сунелі і солимо блюдо. Зменшуємо вогонь, накриваємо все кришкою і тушкуємо 25-30 хв. За 5 хв. до готовності додаємо зелень і часник.
В цей час підготуємо локшину. Розкачуємо тісто тонким шаром і нарізаємо смужками.
Кип’ятимо воду, солимо її і відварюємо локшину близько 10 хв.
Тепер розкладаємо лагман по порціях і додаємо в кожну локшину, 2-3 штучки, скручені в спіраль.
Приємного апетиту!
Лагман з картоплею Лагман з свинини в казані Лагман з свинини з болгарським перцем