Класичний лагман по-узбецьки можна приготувати з соковитого свинячого м’яса. Блюдо вийде ароматним і насиченим смаком. Спробуйте популярний рецепт для домашнього обіду або вечері.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Свинина – 300 гр.
  • Локшина для лагмана – 100 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Коріандр – 1 ч. л.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування класичного узбецького лагмана з свинини? Свинину ріжемо на невеликі шматочки.

Потім відправляємо м’ясо обсмажуватися в олії до рум’янцю.

Натираємо на крупній тертці моркву, дрібно ріжемо цибулю і болгарський перець.

Викладаємо овочі до м’яса і продовжуємо обжарку.

Коли овочі стануть м’якими, додаємо до вмісту томатну пасту, розмішуємо і тушкуємо 3-5 хвилин.

Заливаємо інгредієнти водою і доводимо масу до кипіння.

В цей час чистимо картоплю і ріжемо її невеликими кубиками.

Відправляємо овоч у кипляче блюдо і чекаємо до його готовності.

В кінці приготування кладемо лавровий лист, солимо й додаємо спеції.

Окремо відварюємо локшину.

Після чого розкладаємо її по тарілках.

На локшину викладаємо свинину з овочами в бульйоні і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Лагман в казані Лагман з картоплею Лагман з свинини в каструлі Лагман з свинини з болгарським перцем Лагман класичний Лагман по-узбецьки