Рецептів узбецького страви лагман дуже багато, його роблять різними способами, з різним набором інгредієнтів. Швидше за все його можна приготувати з курячого м’яса на сковороді.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Курка – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Заморожена суміш овочів – 200 гр.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа для курки – за смаком
  • Імбир сушений – за смаком
  • Локшина рисова – 200 гр.

Процес приготування:

Як приготувати лагман смажений з куркою? М’ясо відваріть, розділіть його на дрібні шматки. Курячий бульйон залиште в стороні, він знадобиться пізніше.

Цибулю і моркву очистіть і наріжте.

На розігріту сковороду викладіть м’ясо, цибулю, моркву і мікс з овочів.

Обсмажте овочі і м’ясо на сильному вогні, посоліть, приправте за смаком і додайте томатну пасту. Тушкуйте вміст сковороди пару хвилин, потім влийте курячий бульйон, доведіть блюдо кипіння, потім зменшіть вогонь і тушкуйте лагман 10-15 хвилин.

Локшину відваріть до готовності в підсоленій воді. В тарілки розкладіть локшину і полийте її підливою, лагман готовий.

Приємного апетиту!

Лагман Лагман з куркою Лагман з куркою класичний Лагман з куркою та локшиною Смажений лагман