Лаваш з ковбасою, сиром і помідорами – смачний і апетитний сніданок, який дуже легко приготувати на швидку руку. Закуска виходить дуже соковитою, з приємною рум’яною скоринкою. Справжня смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лаваш – 1 шт.
  • Варена ковбаса – 200 гр.
  • Сир – 120 гр.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Щоб приготувати лаваш з ковбасою, сиром і помідорами на сковороду, ковбасу ріжемо невеликими кубиками.

Помідори промиваємо та нарізаємо таким же способом, як і ковбасу.

А сир натираємо на крупній тертці.

Тепер з’єднуємо сир, помідори і ковбасу і перемішуємо.

Лаваш розрізаємо на дві частини.

На край кожної кладемо начинку рівним шаром і загортаємо в рулет.

Потім розрізаємо кожен рулет смужками приблизно 6 див.

Яйця збиваємо з сіллю в легку піну.

Сковороду, змащену рослинним маслом розігріваємо.

Потім кожен шматочок лаваша в яєчному клярі і обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору.

Приємного апетиту!

Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Рулет з лаваша