Лаваш з ковбасою, сиром і помідорами – смачний і апетитний сніданок, який дуже легко приготувати на швидку руку. Закуска виходить дуже соковитою, з приємною рум’яною скоринкою. Справжня смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Лаваш – 1 шт.
- Варена ковбаса – 200 гр.
- Сир – 120 гр.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Майонез – 2 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Щоб приготувати лаваш з ковбасою, сиром і помідорами на сковороду, ковбасу ріжемо невеликими кубиками.
Помідори промиваємо та нарізаємо таким же способом, як і ковбасу.
А сир натираємо на крупній тертці.
Тепер з’єднуємо сир, помідори і ковбасу і перемішуємо.
Лаваш розрізаємо на дві частини.
На край кожної кладемо начинку рівним шаром і загортаємо в рулет.
Потім розрізаємо кожен рулет смужками приблизно 6 див.
Яйця збиваємо з сіллю в легку піну.
Сковороду, змащену рослинним маслом розігріваємо.
Потім кожен шматочок лаваша в яєчному клярі і обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору.
Приємного апетиту!
Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Рулет з лаваша