Хочу поділитися простим рецептом надзвичайно смачного рулету з рибною консервою, сиром, яйцем і зеленню, приготованим з лаваша. Процес приготування практично не відніме у вас часу. Такий рулет можна приготувати з будь-якою начинкою. Експериментуйте!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Лаваш вірменський – 2 аркуша
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Рибні консерви – 1 банка
  • Майонез – 100 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сир Пармезан – 100 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати рулет з лаваша з рибною консервою, сиром, яйцем і зеленню. Першим ділом приготуйте необхідні інгредієнти для приготування рулету з лаваша з рибною консервою, сиром, яйцем і зеленню. Курячі яйця відваріть в підсоленій воді, остудіть, очистіть від шкаралупи, натріть на дрібній тертці. Викладіть в окрему ємність, посоліть, поперчіть і перемішайте з майонезом.

Твердий сир натріть на крупній тертці. Скориставшись консервним ножем, відкрийте банку рибних консервів, викладіть в невелику миску і гарненько розімніть з допомогою виделки. Листи вірменського лаваша викласти на робочу поверхню, змастіть приготованою заправкою. Один аркуш присипте сиром, а з другого розподіліть рибні консерви.

Зелений лук ретельно промийте, струсіть від вологи і подрібніть ножем. Подрібненою зеленою цибулею присипте обидва листа.

Зверху на лаваш з сирною начинкою викладіть лаваш з подрібненої рибною консервою. Як можна щільніше скрутіть рулет.

Після чого покладіть рулет приблизно на 30 хвилин просочитися в холодильник. Якщо готуєте рулет з вечора, то закрутіть його в харчову плівку або фольгу і помістіть в холодильник на ніч.

Потім рулет з лаваша розрізати на порційні шматочки.

Апетитний і ніжний лаваш викладіть на блюдо і подавайте на стіл.

Насолоджуйтесь неймовірно смачною і ніжною закускою!

Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Рулет з лаваша Рулет з лаваша з різними начинками