Лазанью можна готувати з різними начинками. В тому числі, є варіанти страви для вегетаріанців, наприклад, лазанья з сиром.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лаваш (тонких) – 2 аркуша
  • Сир – 200 гр.
  • Сир – 700 гр.
  • Сметана – 150 гр.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Зелень – за смаком
  • Масло вершкове – 50 – 80 гр.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати лазанью з лаваша з сиром легко! Змішайте сир з рубаною зеленню, якщо сир сухий, додайте сметану, посоліть за смаком.

Розкладіть перший лист лаваша, змастіть його сирною начинкою і розкладіть по ньому невеликі шматочки вершкового масла.

Покладіть зверху другий лист лавашу, розмажте по ньому другу частину начинки, посипте тертим сиром.

Поверніть лаваші рулетом по довгій стороні, викладіть рулет «равликом» круглої форми, зверху посипте тертим сиром. Змішайте молоко, сметану, борошно і посоліть за смаком. Полийте цією сумішшю рулет.

Форму з лавашем поставте в духовку. Запікайте лазанью при 180 градусах 40-50 хвилин. Така закуска буде хороша як в гарячому вигляді, так і охолодженому.

Приємного апетиту!

Лазанья Лазанья з лаваша Лінива лазанья Лінива лазанья з лаваша