Лазанья з листкового тіста – прекрасний варіант для любителів цієї страви, які не хочуть витрачати надто багато часу і сил на його приготування. Листкове тісто в поєднання з безпрограшною начинкою з фаршу, грибів і тертого сиру навряд чи залишить байдужими ваших гостей, навіть якщо серед них будуть досвідчені гурмани.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Листкове тісто дріжджове – 400 гр.
  • Фарш м’ясний – 800 гр.
  • Помідори свіжі – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сир – 150 гр.
  • Гриби – 200 гр.
  • Масло рослинне – за смаком
  • Масло вершкове – за смаком
  • Майонез – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Готувати лазанью з листкового тіста легко! Підготуйте продукти, які знадобляться нам для приготування лазаньї з листкового тіста. Гриби помийте і обсмажте.

Змішайте в окремій ємності борошно, вершкове масло.

В іншій ємності змішайте яйце з майонезом і тертим сиром.

Томати разом зі спеціями необхідно подрібнити у блендері.

У форму, в якій буде випікати нашу лазанью, викладаємо листкове тісто, зверху кладемо фарш.

Наступний шар – подрібнені помідори зі спеціями.

Всі устеляємо шаром тесту.

Далі викладаємо обсмажені гриби, поливаємо його соусом з майонезу і тертого сиру.

Відправляємо лазанью в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку на сорок хвилин.

Лазанья готова до подачі.

класична Лазанья Лазанья Лазанья з грибами Лазанья з грибами і сиром Лазанья з фаршем