Лазанья з листкового тіста – прекрасний варіант для любителів цієї страви, які не хочуть витрачати надто багато часу і сил на його приготування. Листкове тісто в поєднання з безпрограшною начинкою з фаршу, грибів і тертого сиру навряд чи залишить байдужими ваших гостей, навіть якщо серед них будуть досвідчені гурмани.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Листкове тісто дріжджове – 400 гр.
- Фарш м’ясний – 800 гр.
- Помідори свіжі – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сир – 150 гр.
- Гриби – 200 гр.
- Масло рослинне – за смаком
- Масло вершкове – за смаком
- Майонез – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Готувати лазанью з листкового тіста легко! Підготуйте продукти, які знадобляться нам для приготування лазаньї з листкового тіста. Гриби помийте і обсмажте.
Змішайте в окремій ємності борошно, вершкове масло.
В іншій ємності змішайте яйце з майонезом і тертим сиром.
Томати разом зі спеціями необхідно подрібнити у блендері.
У форму, в якій буде випікати нашу лазанью, викладаємо листкове тісто, зверху кладемо фарш.
Наступний шар – подрібнені помідори зі спеціями.
Всі устеляємо шаром тесту.
Далі викладаємо обсмажені гриби, поливаємо його соусом з майонезу і тертого сиру.
Відправляємо лазанью в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку на сорок хвилин.
Лазанья готова до подачі.
класична Лазанья Лазанья Лазанья з грибами Лазанья з грибами і сиром Лазанья з фаршем