Хочете, щоб у вас вдома виявилася частинка Італії? Тоді приготуйте лазанью з томатним соусом. Для того, щоб витратити якомога менше часу на приготування цієї страви, використовуйте готові листи для лазаньї, не потребують варіння.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Листи лазаньї – 12 шт.
  • Фарш м’ясний – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Помідори свіжі – 5 шт.
  • Сир Пармезан – 150 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа для фаршу – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування лазаньї з томатним соусом смачний! Для початку необхідно очистити цибулину від лушпиння, подрібнити, а потім обсмажити на сковорідці, политої невеликою кількістю рослинного масла, протягом декількох хвилин.

Моркву, очищену від шкірки, натираємо на тертці, а потім відправляємо на сковорідку до цибулі.

В овочеву масу додаємо фарш.

Помідори необхідно вимити і відправити в блендер для подрібнення.

В пюре, отримане з томатів, додаємо сіль і спеції, а потім відправляємо на сковорідку до загальної маси, яку необхідно протушкувати близько десяти хвилин, не забуваючи періодично помішувати.

Дно форми для запікання устеляємо пергаментний папір. Потім викладаємо на неї листя лазаньї, поверх якої розподіляється начинка.

Повторюємо шари, поки не закінчаться інгредієнти.

Фінальний шар посипаємо тертим сиром і поливаємо вершками.

Відправляємо лазанью випікатися в духовку при температурі двісті градусів на годину.

класична Лазанья Лазанья без соусу Бешамель Лазанья з фаршем Лазанья італійська м'ясна Лазанья