Ароматна, домашня випічка з яблучною начинкою. Приголомшливо ароматне і смачне ласощі прикрасить будь чаювання! Їх швидко готувати і з цим точно впорається кожен! Побалуйте своїх рідних апетитними листковими равликами!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Листкове тісто бездріжджове – 2 пакета
  • Яблука – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 75 гр.
  • Яєчний жовток – 1 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати листкові равлики з яблуками? Яблука очищаємо від лушпиння і нарізаємо дуже тонко півкільцями.

Листкове тісто заздалегідь розморожуємо при кімнатній температурі. Для цього достатньо півгодини.

Розкачуємо листкове тісто качалкою, щоб воно не прилипало до столу, його можна присипати борошном. Товщина тіста має бути 2 мм

Розрізаємо тісто смугами приблизно 2,5 -3 см в ширину. І викладаємо зверху шматочки яблук, щоб округла частина виступала за тісто. Присипаємо їх цукровим піском і звертаємо в рулети.


Змащуємо деко олією, викладаємо рулети і змащуємо верх яєчним жовтком. Випікаємо рулети в розігрітій духовці при 180 градусах 20-25 хв

Приємного апетиту!

Булочки Равлики Равлики з листкового тіста