Апетитний листковий салат з куркою, грибами і помідорами – чудовий варіант смачною і швидкого у приготуванні закуски, яку можна приготувати на святковий стіл або в звичайний день на обід. Яскравий і цікавий на смак салат сподобається всім поціновувачам простої домашньої кухні.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Помідори свіжі – 200 гр.
- копчене Куряче філе – 200 гр.
- Сіль – за смаком
- Печериці консервовані – 300 гр.
- Сир Пармезан – 150 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Майонез – 150 гр.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Рецепт листкового салату з куркою, грибами і помідорами гранично простий! Копчене куряче філе наріжте тонкими скибочками невеликого розміру. Викладіть в підготовлений салатник. Промажте невеликою кількістю майонезу. При бажанні можна використовувати відварене куряче філе.
Відкрийте банку консервованих печериць консервним ключем, злийте рідину. Розігрійте Сковороду, змастіть рослинною олією і викладіть печериці. Періодично помішуючи, готуйте до рум’яної скоринки. Поперчіть і посоліть. Повністю охолодіть і викладіть поверх курки.
Помідори добре вимийте і обсушіть кухонним рушником, видаліть плодоніжки і серцевину з насінням, наріжте дрібним кубиком. Викладіть поверх обсмажених печериць і промажте майонезом.
Твердий сир подрібніть на дрібній тертці. Присипте салат зверху, рівномірно розподіливши його по всій поверхні. Сир можна використовувати будь-якого сорту і жирності. Також відмінно підійде плавлений сирок типу «Дружба» або «Орбіта».
Готовий листковий салат з куркою, грибами і помідорами подавайте на стіл. Додаткової просочення цей салат не потребує. За рахунок помідорів він виходить відразу достатньо соковитим і ніжним.
Насолоджуйтеся смачною закускою!
Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, маринованими грибами і сиром Салат з курячим філе і грибами Салати з куркою